Estimada Lana ❤

dandelion

Hola bonica,

Em sap greu escriure’t per altre cosa que per demanar-te si podem quedar per veure’ns.

Però quan s’acosten aquest dies, vulgui o no vulgui, sempre faig com un repàs de període per omplir-me de raons i preparar-me per noves metes.

Aquest any ha estat per a mi molt dur, i m’ha sobtat quan a l’hora de recordar coses bones, apareixies tu per sobre de bastantes.

No sé si per a tu te algun valor però en mi has aconseguit, mes enllà del que pugui representar una transacció entre servei i client, allò mes semblant que he tingut a una persona aprop, i has representat durant tot aquest temps una esperança de joia i de plaer però també, i poder sorprenentment d’amistat i complicitat.

No sé com més donar-te les gràcies, en espera de que trobem un temps per tornar a estar junts, nomes fer-te conscient de que més enllà de les teves carícies i dels teus peus que entre carícies i pessigolles m’han tornat “lanafetichista”, hi ha hagut les teves converses i el nostre La La Land, sempre posant-me una rialla als llavis quan he tingut que fer servir el retrovisor per recordar que cal ser feliç.

Per tot això, per els teus ulls, la teva conversa i les teves mans, moltes, moltes gràcies.

Vulguin els astres que poguem trobar de nou unes hores per nosaltres, i mentrestant Molts Bons Nadals i que el 2018 et doni tot allò que estàs buscant encara que no sàpigues ben bé què és.

Has estat una gran amiga quan t’he necessitat i t’estimo per això.

Bones festes bonica meva.

Esta es la carta que recibí de uno de mis queridos clientes. Esto, y muchas más cosas que no puedo explicar, hacen que realizar este trabajo sea una de las mejores decisiones que he tomado en la vida.

T’estimo moltíssim

Lana

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s